Elin Lundberg. Leg psykoteraput, socionom och familjeterapeut.

Tejpingfigurer, tejpingdockor och material

Jag tillverkar och säljer tejpingfigurer. Beställ via mejl för prisuppgift och leveranstider. 

Ett schematerapiset för dig som håller på med schematerapi! Innehåller det arga barnet, det glada barnet, den inre kritikern, beskyddaren, det impulsiva barnet, en neutral träfigur och sund vuxen.

Ett psykoedukativt set om den tredelade hjärnan (storsäljare) som kan användas för att förklara hur hjärnan, tankar och känslor fungerar. Setet innehåller 10 känslodockor i olika färger, 8 tankedockor, en autopilotdocka och en hjärna i tre delar. Med setet kommer en beskrivning om hur du som behandlare kan använda det och vad som är bra att lära ut. Setet grundar sig på modern hjärnforskning och affektteori.

Ett pedagogiskt set för lagidrott, som kan användas för att visa spelupplägg visuellt. Setet innehåller två lag med elva spelare i varje lag, en "spelplan" och en domare. Dockorna är målade i olika färger för att markera om de är forward, mittfältare, målvakt eller back.

Ett mindre psykoedukativt set som visar "en tennismatch" mellan tankar och känslor. Innehåller spelplan, fem dockor och en instruktion för hur det kan användas.

Ett känslodockset med tio känslor, inklusive grundkänslor.

Känslodocka som du väljer färg, ansiktsuttryck och text på.

Jag säljer även ett fint amygdalagosedjur, importerat av mig från Australien. Kan användas för att trygga rädda och ångestfyllda barn. Kostnad 350 kronor plus porto 44 kronor.