Psykoterapi familjeterapi parterapi stödsamtal hundassisterad psykoterapi

Psykoterapi och familjeterapi

Jag erbjuder psykoterapi, familjeterapi eller krissamtal åt enskilda, par eller familjer. Jag lägger stor fokus på begriplighet och hanterbarhet, och anpassar min terapeutiska stil efter era behov och önskemål. Konkreta metoder och enkel undervisning brukar bidra till meningsfullhet. Värme och trygghet i rummet är grunden. 

Jag har lång erfarenhet av arbete med konflikter, depression, ångest, relationsproblem, samlagssmärtor, barn, ungdomar och uppfostran. Jag har utbildat mig inom schematerapi modul A – C. Mitt arbetssätt är en blandning av KBT, anknytningsteori och schematerapi. Just nu fokuserar jag på att integrera den polyvagala teorin av Stephen Porges (om kamp/flykt/freeze) i mitt terapeutiska arbete. Jag arbetar också med hundassisterad psykoterapi, se mer under annan flik.

En session kostar 1200 kr för enskilda och 1800 kr för familjeterapi (flera personer i rummet). Om du bara vill komma en gång på en enskild konsultation på Skype/Facetime kostar det 1500 kr för 60 minuter.  Jag har FA-skattsedel och aktiebolag.

Adress

Hartrajet 6 i ett Attefalls hus utanför min bostad. Du kan parkera på garageuppfarten eller på gatan utanför huset. Buss nr 5 eller 9. Jag tar emot på måndagar, tisdagar och onsdagar mellan kl 9.30 – 17.00.

Videomöte

Jag använder Zoom. Jag skickar en länk och vi har kameran på så att vi kan se varandra. Ingenting spelas in och sparas.

ddd