Föreläsningar

Jag föreläser för yrkesverksamma inom socialt och psykosocialt arbete, för företag och för privatpersoner och föreningar.

När jag föreläser använder jag konkreta metoder som gör deltagarna aktiva och stimulerar igenkänning och förståelse. Min önskan är att kunna förklara komplicerade mänskliga fenomen på ett begripligt och lättfattligt sätt.

Föreläsningar om anknytning och mentalisering

Anknytning och mentalisering (minst 2 h)

Föreläsningar och kurser om metodutveckling i socialt arbete och terapi

Metafortejping – familjeterapi genom konkret pedagogik och metaforer

Att vilja men inte kunna - om sex som gör ont

Föreläsningar om högkänslighet

Ett specialkunskapsområde jag har är försiktiga, högkänsliga människor, även kallade Highly sensitive persons (HSP). Många jag träffar känner igen sig i den beskrivningen och upplever en lättnad i att få ord på hur de fungerar.

Högkänslighet och anknytning

Högkänsliga barn - och alla andra

Att möta högkänsliga personer i samtal

Om du har en annan idé om en föreläsning så kontakta mig!

Priser:

En timmes föreläsning: 8 000 kr plus moms.

Tre timmars föreläsning (halvdag): 10 000 kr plus moms.

Heldag: 15 000 kr plus moms.

Resekostnader tillkommer utanför Uppsala. Om publiken är större än 25 personer ökar priserna. Priset kan även öka om extra förberedelsetid behövs. Be om en offert. Rabatt kan ges vid behjärtansvärda tillfällen.

Enskilda samtal/terapi

Jag erbjuder samtal, familjeterapi eller kognitiv beteendeterapi åt enskilda, par eller familjer. Tillsammans gör vi en målformulering och en plan för innehållet i samtalen. Jag lägger stor fokus på begriplighet och hanterbarhet, och anpassar min terapeutiska stil efter era behov och önskemål. Konkreta metoder och enkel undervisning brukar bidra till meningsfullhet.

Jag har lång erfarenhet av arbete med konflikter, depression, ångest, relationsproblem, samlagssmärtor, barn, ungdomar och uppfostran. En session kostar 1100 kr för enskilda och 1500 kr för familjeterapi (flera personer i rummet). Enskild konsultation på Skype/Facetime kostar 1200 kr per session 60 min. 

Jag har FA-skattsedel och aktiebolag. Plats för terapin är i Bergsbrunna i Uppsala, eller på Luntmakargatan 52 i Stockholm.

Kontakt

Telefonnummer: 0704-21 35 86

Mejl: elin@elinlundberg.nu

Facebook: Elin Lundberg Utbildning och psykoterapi (om du gillar sidan får du uppdateringar om aktuella evenemang). Terapihunden Izzy flatcoated retriever (om min hund som är med mig psykoterapi)

ddd